more
Procedura privind soluţionarea reclamatiilor utilizatorilor finali

Deranjamentele se anunta catre departamentui Departamentul Tehnic, la numarul 0252 341 154  , disponibil de luni pana vineri, intre orele 8:30-16:30, cu exceptia sarbatorilor legale.
Reclamatii
Modalitatile de inaintare a reclamatiei:
•    telefonic, la numarul - 0252 341 154
•    online, pe site-ul www.quasit.net, sectiunea Contact ;
•    prin fax, la numarul – 0252 341154;
•    prin e-mail, la oricare din adresele
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

•    la magazinul nostru Quasit Systems din Str. Avram Iancu Nr. 2, Drobeta Turnu Severin, Mehedinti, Romania.
•    prin poşta, la adresa Str. Avram Iancu Nr. 2, Drobeta Turnu Severin, Mehedinti, Romania.

Este necesar ca reclamatia sa cuprinda datele de identificare ale clientului care reclama, precum şi detaliile de contact (telefonul şi, eventual, adresa) la care doreşte sa primeasca raspunsul.
O reclamatie poate fi depusa in termen de 30 de zile calendaristice de la producerea evenimentului reclamat, exceptand cazurile in care este prevazut altfel in contract pentru situatii specifice.
Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor este de 30 de zile. Pentru cazuri exceptionale (lucrari de dezvoltare retea, reorientari de echipamente, verificari complexe, implicarea unor terte persoane sau organizatii in rezolvare etc.), termenul de solutionare a reclamatiilor este de 60 de zile.
Imediat dupa preluarea reclamatiei de catre un specialist Quasit Systems, clientul este contactat telefonic la numarul de telefon comunicat in reclamatie, pentru eventuale relatii suplimentare.
Quasit Systems  raspunde la reclamatii in 30 de zile telefonic, in scris, pe email, prin fax sau prin orice alte mijloace legale de comunicare. In cazul in care verificarile impun prelungirea termenului maxim de raspuns, cu cel mult 3 zile inainte de expirarea acestui termen, clientul este contactat telefonic pentru a i se preciza stadiul de solutionare, precum şi noul termen de raspuns.
Orice neintelegere privind reclamatia va fi rezolvata amiabil. Daca o astfel de rezolvare nu este posibila, clientul poate adresa o plangere catre ANCOM (detalii de contact se gasesc pe site-ul http://www.ancom.org.ro/) sau poate formula o actiune in fata instantelor judecatoreşti competente.

 

Descarca

 

Quasit Systems