more
Echipa noastra
PDF
Imprimare
Email

 

 

Quasit Systems reuneste o echipa tanara de specialisti IT, oferind un pachet complet de solutii si servicii IT pentru afaceri: Externalizare IT, Service si Mentenanta IT (suport IT, service calculatoare, service laptopuri, interventii on-site), Software (implementare solutii de gestiune de tip CRM, dezvoltare solutii web) precum si Distributie Hardware & Software.

Suntem constienti de faptul ca multe companii cauta servicii personalizate de la partenerul lor IT. De aceea, noi oferim o varietate larga de servicii IT si avem o abordare flexibila in relatiile cu clientii nostri.

Suntem un colectiv tânăr dar cu o vastă experiență în domeniul IT, acumulată din activitățile trecute. Acumulăm permanent cunoștințe ceea ce ne face să fim în permanentă dezvoltare iar serviciile noastre să fie cele mai bune!

Punem pasiune în ceea ce facem, facem tot posibilul pentru a avea clienți mulțumiți și nu ne dăm la o parte de la nicio provocare cu care ne întâlnim în activitatea noastră IT.

Astazi nu mai este suficient sa fii un bun tehnician. Noi intelegem ca un client are nevoie nu doar de un specialist care sa le rezolve problema ci si de un om care sa le explice problemele si cauzele lor, care sa ii inteleaga si sa stie sa ii asculte. Echipa noastra este formata din tehnicieni care nu au doar abilitati tehnice ci si de comunicare si interrelationare. Atuurile noastre constau intr-o buna disponibilitate de a intelege nevoile si problemele clientilor nostri. De asemenea suntem disponibili si in afara orelor obisnuite de program, pentru clientii cu contract de mentenanta.

Cea mai importanta constanta in Industria IT este schimbarea. Tehnologia se schimba atat de des incat este din ce in ce mai dificil sa tii pasul cu noul. Insa in acest carusel al schimbarii nu sunteti singuri. Ne aveti pe noi ca suport. Si nici noi nu suntem singuri. Pe langa suportul echipei noastre veti beneficia de asemenea si de cunostintele colegilor nostri de breasla. Este cunoscut faptul ca in domeniul IT, camaraderia este un fapt obisnuit. Daca noi nu stim ii intrebam si pe colegii nostri.  Multitudinea de probleme cu care colegii nostri se confrunta constituie o baza de cunostinte de care puteti beneficia indirect angajandu-ne pe noi.

 


Quasit Systems